Vineeeeeeeeeee

Mos Nicolae la voi sau nu? Ati fost cuminti anul asta?
Am un anunt pentru voi: s-ar putea sa fi fost cuminti degeaba, pentru ca mosul a avut de livrat niste sticle de unchiu’ Johnny si acuma zace, la propriu, intins pe canapea. Nu se mai poate ridica si duhneste a alcool de la o posta. 
Potrivit unor informatii de ultima ora, Mosul este in arest, find retinut la sectia 21 politie. In urma unui control de rutina efectuat de organele abilitate la domiciliul Mosului, s-a descoperit asupra acestuia o multime de jucarii si dulciuri pentru care nu avea aviz de insotire a marfii. De asemenea s-a mai descoperit si o cantitate  insemnata de prafuri, iarba si pastile. Inculpatul sustine ca acestea sunt de fapt faina, ceai chinezesc si vitamine. 
Totusi, s-ar putea sa aveti un pic de noroc. Stim ca individul in cauza e un tip carismatic si mai stim si cat de „vigilenti” sunt Miticii nostri cu cashchete. Ramane sa vedeti dimineata.
La multi ani celor care isi sarbatoresc maine ziua de nume, dar si celor care isi serbeaza ziua de nastere (LMA, bah Badarane). 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s