Winners!

Dupa ce in luna mai a fost regina Europei, castigand Liga Campionilor dupa un meci de infarct la Moscova in fata celor de la Chelsea, in decembrie Manchester United a devenit regina lumii, castigand Campionatul mondial al cluburilor, dupa ce i-au invins pe cei de la LDU Quito cu 1-0, gol marcat de Shreck… pardon, Wayne Rooney.
Recunosc, nu am vazut decat repriza a doua a meciului, asta pentru ca am dormit si am si uitat de meci. Dar am avut ce sa vad. 1 gol marca Wayne Rooney, faze sa-ti bati copiii marca Ronaldo (unde bati mah lovitura libera, peste poarta???), driblinguri ale aceluiasi lucky number 7 si fotbal de cea mai buna calitate.
Finalul conteaza. Adica Glory! Glory! Man. Utd!
Si lumea inca se mai intreaba de ce Cristiano Ronaldo a fost desemnat noul Balon de Aur. Si inca si mai multi se intreaba cum de l-a devansat pe Lionel Messi (ala cu fata de retardat mintal). Ce a reusit Barcelona in ultimul an??? Vreun titlu, UCL, Copa del Rey, anything??? Mai nimic. In schimb Ronaldo a fost desemnat goal-getter in Premier League, cu 31 de goluri, a castigat European Golden Shoe pentru sezonul 2007-2008 si FIFPro World Player Award. Plus multe alte premii interne, gen: FA Player of the year (2007-2008), FA Golden Boot. Nu prea a facut el mare lucru pe la europenele de anu asta, dar ata ete. Nu poti avea totul.

Damn! I feel so fucking proud! Proud to be a Man. Utd. fan!
(special thanks to manutd.com for the photo)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s