precizari

a trebuit sa sterg ultima parte a postarii de ieri. nu de alta, dar cinevaaaa, nu dam nume, domnul S…, s-a simtit atacat. Nu era vorba despre el. in nici un caz. da daca omu’ a luat-o personal, n-ai ce sa-i faci. asa ca am sters ultima parte, aia cu cantatu.

asta care s-a simtit e un vai de viata lui, student la actorie (stim toti cum a ajuns acolo :-j), aspirant la functia de actor. mai bine nu. nici sa minta nu stie :-j. eu scrisesem despre un actor de la hollywood, cantaret de ocazie, si care a cantat si in vreo 2 filme in care  jucat. am avut ocazia sa ascult cateva melodii care mi-au placut. da’ numai fundalul. ca vocea am zis, e de rahat. nu-mi place mie si pace. recunosc, e frumos tipu pentru unu de 40 ani :)). tipu asta, S…, s-a simtit lovit, crezand ca eu fac aluzie la faptul ca e varza la capitolul cantat, si mai varza la capitolul actorie (iar o sa ma bombardeze, stiu :-j) si ca isi trece din 5 in 5 minute degetele prin capita aia de fan pe care el o numeste generic „par”. tre’ sa fii tare dus cu pluta pe Dunare sa te simti atacat. el era ultimul la care imi statea mie mintea la ora la care am scris. am si uitat de existenta lui patetica si jalnica.

nu imi sta in fire sa modific postari, dar de data asta am facut-o pentru ca mi-a bombardat mail-ul cu rugaminti, ca rugaciunile se fac la biserica, ajungand pana la amenintari. na bah! ca ti-am facut pe plac. acu dute-n pasarica matii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s