cere si ti se va da

ati vrut caracterizarea lui Edward Cullen, asta veti primi („doar” 5 cautari in ultimele 2 zile).

twilight-twilight-series-2926760-1deci doamnelor si domnisoarelor , asta de mai sus e edward cullen (varianta ecranizata). acum puteti sa salivati/lingeti ecranul.

o sa-l caracterizez in 4 cuvinte: frumos, sexy, destept si cu bani.

pe urma vin calitatile secundare, adica: conducea „cea mai stearsa masina a familiei cullen”; un Volvo S60 argintiu (NU C30, cum e in film); se imbraca bine; mirosea delicios (miere, liliac si nu mai stiu ce); avea ochii de culoarea caramelului/negri, in functie de cat de nehranit era; primise drept mostenire muuuulte bijuterii (diamante si alte maruntisuri d-astea) si avea o colectie impresionanta de muzica (ii dau toata partitia mea cu muzica la schimb, dar nu cred ca ar fi fost pe gustul lui – prea mult house si dance =)) ).

urmeaza calitatile de vampir: cel mai rapid din familie, pielea ii era stralucitoare in lumina soarelui, transforma totul in cenusa dintr-un simplu gest si, ce era cel mai grav, citea gandurile tuturor (bine ca nu exista in realitate, nu as fi suportat sa fie cineva in capul meu 24/7 – si cred ca s-ar fi ingrozit la ce imi trece mie prin tartacutza =)) )

se insoara, la 108 ani (baiat de moda veche… intelegeti voi =)) ), si face un bebe, pe Renesmee.

si era un gentleman. baiat finut. adica… nu o pune pe Bella sa caute „adrenaline rush” pe google si nu o taraste prin padure ca un taran, ca in film.

cam asta e. va urma Harry Potter, da intai sa termin de citit. am ajuns la vol 5. mai am putintel 😀

Comentariile nu sunt permise.