film review: knowing

inca un film apocaliptic. numai ca de data asta mai intervin si alti factori, cum ar fi extraterestri care NU distrug lumea, ci o salveaza si un sir de numere.

in 1959, la deschiderea unei scoli, copiii dintr-o clasa sunt rugati sa faca un desen despre cum ar arata viitorul. Lucinda, un fel de Cole Sear („I see dead people”), scrie o serie de numere dar nu apuca sa termine, fiind intrerupta de invatatoare. lucrarile sunt inchise in capsula timpului si deschise peste 50 ani.

john este profesor la institutul astronomic din massachusetts si tatal lui caleb, un pusti de 9 ani expert in limbajul semnelor, desi nu era surdo-mut. ca in filme, caleb primeste lucrarea lucindei. john descopera ca numerele au o logica, fiind datele, numarul de victime si coordonatele marilor dezastre de dupa 1960. in incercarea lui de a salva lumea de la dezastru vrea sa opreasca 2 nenorociri, fara succes insa.

ideea e ca filmul e aiurea. la inceput pare ceva de capu lui, dar finalul e de kkt rau. faza cu explozia solara si prajirea planetei a mai aparut si in „the core” (scenariu relativ posibil, avand in vedere situatia stratului de ozon), iar faza cu extraterestii e penibila. ceva gen: hai sa facem arca lui noe cu copiii care au fost cuminti.

app… la americani s-a lansat in martie. acum a aparut si dvd’ul. deci gasiti dvdrip-uri la greu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s