valentine is gay again :))

valentine is gay… again.

nici anul asta nu scapati de acreala mea specifica. face parte din traditionalismul sarbatorii. altfel nu se poate.

se pare ca sunt predispusa la ghinioane in dragoste. si inca d-alea mari. deci nici 2011 nu face exceptie din traditia „single for valentine’s day”. si deci… de ce sa ma agit??? de ce sa CRED in aceasta sarbatoare???  de ce sa ma amagesc degeaba asteptand un fat frumos calare pe un cal alb, cu un trandafir rosu in mana, cand pot sa blochez toate aceste chestiuni. SPRE BINELE MEU!!!

ziua de valentine’s day a fost o zi obisnuita, un pic mai speciala pt ca a fost prima zi la noul loc de munca, cand am vazut practic ce o sa am de facut. ii multumesc lui Dumnezeu ca am gasit un job interesant, desi, sincer, nu asta am cerut. gasirea unui loc de munca era pe planul 2. alta a fost dorinta mea cea mai arzatoare, dar daca a fost sa fie asa, nu pot decat sa-I multumesc si sa o iau ca pe un semn.a fost o zi plina, agitata, obositoare. dar sunt fericita ca in sfarsit am unde pleca si de unde veni in fiecare zi, pe 8 luna viitoare o sa iau niste banuti si e bine. nu ma ploua, nu ma ninge, e cald si bine.

o sa lupt pana la ultima suflare ca sa reusesc sa-mi indeplinesc dorinta. cea mai arzatoare dintre toate, singura care ma doare atat de tare, incat imi aud inima cum se sparge in mii de bucati de fiecare data cand ma gandesc la ea.

speranta exista!

 

P.S. Orgasm placut =))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s