It’s broken… again :|

Imagine

E greu. E al naibii de greu sa mergi mai departe cand inima e facuta bucatele. Am incercat sa o cos si sa o lipesc, sa o fac sa fie intreaga din nou. Degeaba. Singurul lucru pe care l-am realizat a fost sa o umplu de cicatrici urate. Si sa o ranesc in fiecare zi, sa o fac sa planga cu lacrimi de sange.

Niciodata nu mi-am imaginat ca poate sa doara atat de mult sa iubesti pe cineva. Sa iti doresti din adancul sufletului sa fie langa tine si sa incerci sa umpli golul lasat in suflet cu orice amintire. Dar acest lucru doare. Cel mai mult ma doare ca nu pot face nimic sa dreg situatia asta. Sunt legata de maini si de picioare de o forta mai puternica decat mine, o forta care ma impiedica sa pot face ceva. Orice. E ceva acolo, mai presus de mine, care ma tine in loc si nu ma lasa sa imi indeplinesc scopul. Ori de cate ori mi-am propus sa imi alin, cat de putin acolo, durerea si dorul, ceva mi se intampla.Ceva rau.

Cine a spus ca ochii care nu se vad se uita a avut dreptate, Nu am fost eu cea care a uitat. Eu am fost cea care isi amintea fiecare frantura de conversatie, fiecare loc, fiecare gest. Eu am fost cea care si-a dorit si care isi doreste, mai mult decat orice pe lumea asta, sa se intample o minune. Eu am fost cea care a sperat si spera ca totul va reveni la normal. Ca va fi bine. Speranta moare ultima. Sau o data cu mine.

Ironia sortii. Eu scriu despre povesti de dragoste. Povesti furtunoase, pline de pasiune, dar cu final fericit. Nu o pot scrie pe a mea. Pentru ca este inca in desfasurare, e dureroasa si nu are happy ending. Are doar un drum presarat cu spini si gropi, un drum sinuos si intunecat, fara lumina calauzitoare. Fara curcubeu sau soare dupa furtuna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s