film review: snow white and the huntsman

toti stim povestea albei ca zapada. aham, aia care traia cu cei 7 pitici.

si toti stim vorba aia: oglinda, oglinjoara. cine-i cea mai frumoasa din tara? tu esti regina mea, dar alba ca zapada e si mai frumoasa. ei bine, o fi fost alba ca zapada frumoasa, dar kristen stewart CLAR NU E!!!

filmul este incredibil de prost. de la prestatie actoriceasca pana la scenariu. e foarte plictisitor, dar uneori e atat de penibil incat te bufneste rasul.

singurele parti bune ale filmului sunt charlize theron (este incredibil de frumoasa fiinta asta) si chris hemsworth (el oricum apartine speciei papushelus extraordinarus).

filmul pastreaza oarecum firul povestii: alba ca zapada (poker face stewart) e tinuta prizoniera de mama vitrega, regina cea rea (charlise theron). totusi, reuseste sa scape (al naibii cui =)) ) si sa fuga in padure. regina trimite vanatorul (chris hemsworth) dupa ea iar asta, in loc sa-i faca de petrecanie, o protejeaza. apoi se intalneste cu piticii, musca din mar, „moare” si devine zombi reinvie datorita sarutului iubirii adevarate iar apoi vine sa se bata cu hoasca.

sa nu va asteptati la filme cu printese si feti frumosi. niet. fat frumos cu palosul gros nu exista in acest film. locul lui e luat de catre Huntsman (nu are nume propriu zis), pe care il puteti vedea vreo 30 secunde fara bluza (om nom nom).

singurele parti bune la acest film sunt, dupa cum spuneam, chris hemsworth si modul in care il interpreteaza pe vanator (sexi, delasator, genului tipului dur care vrea sa-si razbune nevasta, betiv si neingrijit), umorul si/sau sarcasmul din replicile lui, cei 7 pitici si decorurile. charlize isi interpreteaza binisor rolul, dar avand in vedere penibilitatea generala a filmului si replicile de rahat, se chinuie degeaba. as putea sa adaug la parti bune si umorul ce reiese din interpretarea execrabila a lui kristen stewart. pana si al ei iubit (?) robert pattinson face un rol bun in „little ashes”. ea e praf. spre deosebire de twilight unde sta si asteapta sa o salveze edward, aici se mai mobilizeaza si ea nitel. ba chiar zambeste 😮 dar tot de mana a treia ramane. pana si actritele porno sunt mai bune ca ea. alea macar sunt in stare sa mimeze un orgasm si chiar sunt credibile. =))

nu face greseala facuta de mine si nu va duceti la cinema sa-l vedeti. vor fi bani cheltuiti degeaba!

3 răspunsuri la „film review: snow white and the huntsman

  1. eu l-am vazut. Kris nu a fost incredibila, recunosc, dar nici nu avea ce sa faca, tot ce facea era sa fuga, atat :)) . Vanatorul, na, ce sa spun de el, o bruta, si-a luat in serios rolul. Dar locul si afectele sunt cu adevarat geniale. Daca nu ti-a placut filmeu :)) iti dau o veste: se face o continuare :))
    Te duci sa vezi partea a doua :)) ?

  2. nu cred :)) mi-a ajuns unul =)) poate o sa merg daca o schimba pe kristen. altfel… spunem pas =))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s