now i’m really pissed off

am incercat din rasputeri sa imi tin nervii sub control in ultimii 2 ani, sa nu mai ajung la spital si la alte complicatii din cauza problemelor de sanatate. ma gandeam eu ca sunt prea zen ca sa fie pe bune.

am tacut, am inghitit si am acoperit o gramada de prostii si cacaturi, sa nu fiu o paracioasa nesimtita. mda… daca esti bun, esti luat de prost. UNDE MAMA DRACULUI O FI FOST MINTEA MEA???

acum sunt chiar enervata. sictirita si pornita rau! nu mai iert si nu mai uit nimic. nu mai acopar pe nimeni si nu mai tolerez absolut nici o greseala! taxez si eu asa cum si altii m-au taxat pe mine. si atunci, vai de viata si de curu’ lor. dar o sa am grija sa taxez pe fata si sa arunc acid FIX in freza, nu sa infig pumnal prin spate si sa parasc in spatele usilor inchise.

mai presus de toate, sunt scorpion. si VAE VICTIS! apele mele proprii si personale sunt foarte tulburi. dar cu cei din jur incerc sa ma scald in ape limpezi, ca daca ar fi sa priveasca vreunu in sufletul meu sau sa-mi citeasca gandurile, ar fugi mancand pamantul. sunt zodie de apa, iar apa stinge focul si distruge pamantul, daca vine in forta. sa ii fereasca Cel de Sus pe cei care-mi vor fi in cale, cand se va dezlantui infernul. apa e viata, dar e si moarte. si daca se si aliaza cu aerul, sa vezi atunci furtuna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s